Miten kaikki sai alkunsa


Liukkaat terassit, heikentynyt puunlaatu ja siitä johtuva terassien huolto, öljyäminen ja uusimistarve sai meidät miettimään vaihtoehtoja.

Perinteinen terassien rakentamistapa on puu. Komposiitti on voittanut jalansijaa ja betonille liimattavat laatat ovat olleet vaativien kohteiden varsin arvokas vaihtoehto.

Päädyimme lopputulokseen joka muodostuu pylväistä joiden korkeus on säädettävissä, galvanoidusta teräsrungosta ja sen päälle asennettavista, kymmeniä vuosia kestävistä keraamisista laatoista. Siitä syntyi patentoimamme helposti rakennettava kokonaisuus, MAB-terassijärjestelmä.

MAB-terassijärjestelmä yhdistää käytännössä kaikkien menetelmien parhaat puolet
Betoniterassin kestävyyden, rungon helpon rakentamisen ja keraamisten laattojen kiinnittämisen ristikoilla rungon päälle. Talviolosuhteissa eivät laatat jäätymisen takia irtoile. Jokainen laatta toimii huoltoluukkuna, ja on nostettavissa pois mikäli halutaan esimerkiksi vetää sähköä terassin alle. Rungollinen MAB-terssi voidaan säädettävillä pylväillä rakentaa metrin korkuiseksi.

Matalan asennuskorkeuden terasseilla, kuten katoilla ja parvekkeilla, voidaan laatat asentaa suoraan säädettävien pylväiden päälle. Matalimmat säätöpylväät ovat 11 mm korkuisia, joten terassin pinta nousee vain reilut 30 mm asennuspinnasta.

Säädettävien pylväiden ansiosta voidaan MAB-terassijärjestelmä asentaa täysin vaakasuoraksi. Vaikka terassi tehdään laatoista, ei laattapinnassa tarvita kaatoja. Vesi poistuu laattojen rakojen kautta, ja valuu asennuspohjan kaatojen kautta pois.

Keraamisten laattojen valikoima on laaja ja kattaa yli 120 vaihtoehtoa. Pintakuivioista löytyy luonnonkivi, marmori, puu ja betoni kuosia. Kivi ja puu kuosit ovat laserskannattuja aidoista materiaaleista ja ovat todella luonnollisen näköisiä. Laatat täyttävät julkisten alueiden liukkauden esto vaatimukset.

MAB-terassijärjestelmä on myös ekologinen ratkaisu. Keraamiset laatat ovat ympäristö sertifioituja ja säädettävät pylväät 100 % kierrätys materiaalia. Pitkä elinkaari vähentää myös merkittävästi ympäristö vaikutuksia.

On hienoa kun voimme tarjota asiakkaillemme jotain kaunista ja erilaista. Marazzi laattojen elävyys, värit ja kuviot tuovat lämpöä ja tunnelmaa terasseille. On etuoikeus päästä näkemään työn lopputulos ja olla mukana toteuttamassa asiakkaiden unelmia..
MAB TARINA

Me olemme MAB

Five Stars Products OY on erikoistunut MAB-Terassien suunniteluun ja asennukseen sekä maahantuo Femox säädettävät pylväät.

Västanfjärds mekaniska verkstad Ab valmistaa kaikki MAB- Terasseihin liittyvät metalliosat.

La Parra Ab on erikoistunut laattojen maahantuontiin ja edustaa mm Marazzi laattoja Suomessa